ANTALYA / KEPEZ - Alirıza Altıntaş Ortaokulu

Nis

Okulumuz Bahçesine fidan diktik

Nis

Okulumuzun bütün sınıflarında  Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamındaki “Bu nedir?” etkinliği yapılmıştır.

Mrt

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2022 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından uygun görülen 2021-2027 yılları arasında uygulanacak olan 2023-1-TR01-KA121-SCH-000164265 numaralı Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu projesi için Öğretmen ve öğrencilerimiz Bulgaristan/Sofya şehrie gittiler.

Şbt

Yarı yıl tatilinde öğrenci sıralarının bakım onarımı tamamlandı.Tüm sıralar zımparalandı ve cilalandı.

Ara

Öğrencilerimiz Antalya'yı tanıyor. Öğretmenlerimiz rehberliğinde ARAO ailemizin fertleri yaşadığı şehri tanıma yolunda Antalya Müzesine gittiler. Beach Park'ı da gezen öğrencilerimiz Antalyamızın güzelliklerini keşfediyor.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına ülkemizden 16 okulun katılımıyla hazırlanan ve Anıtkabir kütüphanesine takdim edilen “ Cumhuriyetimizin 100.Yılında Atatürk’e Teşekkür Mektupları” adlı kitapta Alirıza Altıntaş Ortaokulu da öğrencilerinin eserleriyle yerini almıştır. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık. Kutlama törenimize katılıp desteğini esirgemeyen tüm velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlama hazırlıkları çerçevesinde okulumuzda 25 Ekim 2023 Çarşamba günü bütün öğrencilerimize kutsal emanetlerini verdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında 29 Ekim öncesinde hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden okulumuzda "Cumhuriyet Sokağı" çalışması.

Ekm

Öğrencilerimiz Yağız Yücetepe ve Yiğit Yücetepe, Fen Bilimleri öğretmenimiz Ertuğrul Yeşil rehberliğinde BİLİMFEST'te projelerini sundular. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de BİLİMFEST'e katıldılar.

Ara